Remodan fortsætter som ACtronics fra 1. juni

Vi har vigtigt nyt. I relation til Remodan, vil vi gerne informere dig om, at Remodan overføres til ACtronics den 1. juni 2022. Med flere end 200 medarbejdere har ACtronics de seneste år arbejdet på at blive den største spiller i Europa inden for genopbygning af bilelektronik. ACtronics reparerer mange hundrede af elektroniske bildele fra hele Europa, der bliver sendt tilbage som næsten nye takket være vores hightech genopbygningsløsninger. Og nu er ACtronics også aktiv I Danmark!

Hvad betyder det for dig?

Tja, faktisk ikke ret meget! Du drager stadig fordel af den velkendte service, som du kender fra Remodan. Det betyder:

  • Samme kvalitet
  • Samme garanti
  • Samme kontaktpersoner
  • Samme login detaljer
  • Samme produktlinje

Det betyder, at alle dine data flytter med os. Så, du kan stadig logge ind hos ACtronics hjemmeside med brug af dine Remodan login detaljer. Din ordrehistorik finder du stadig under “Min Konto” så du kan altid finde dine gamle fakturaer.

Bliver intet forandret? Tja, næsten ikke. Bortset fra, at vi fra 1. juni sænker priserne, for at gøre valget af få dele genopbygget endnu mere attraktivt.

Har du spørgsmål besvarer vi dem selvfølgelig med glæde! Vi vil herigennem byde dig velkommen i ACtronics familien og vi ser frem til vores samarbejde.