Motorstyreenhed (ECU) Reparation

Motorstyreenhed (ECU) Reparation

Producent
Vis mere Vis mindre
Varen ikke fundet?
Anmod om et tilbud herunder.
Eller ring til os på
Anmod om et tilbud
Ingen resultater fundet
200 resultater 17 sider

Kan motoren ikke starte eller reagerer den ikke på, at gaspedalen aktiveres? Så kan der være problemer i motor ECU’ en. ECU/ECM benytter forskellige komponenter såsom forbindelser med printet kredsløbeplade og som derfor er følsom for andre defekter og fejlfunktioner. Vores tekniske afdeling tilbyder mulighed for en genopbygning i stedet for en reparation.

Hvad er et ECU/ECM modul?

Hvordan virker en ECU (Electronic Control Unit/Module) også kendt som en motorcomputer, der administrerer og kontrollerer motorens funktioner. Tænk på blandt andet motorventiler, turbotryk mv. Motor ECU’ en er motorens hjerte der sikrer, at motoren opfører sig optimalt. ECU’ en er koblet op på andre sensorer og chips for at bilen virker som tiltænkt. På nyere bilmodeller har ECU’ en også andre opgaver herunder kontrol af aircondition anlæg, cruise kontrol og alarm.

Få ECU’ en genopbygget frem for en reparation.

Motor ECU’ er kan opdeles i 2 grupper: konventionel ECU og hybrid ECU. Genopbygning af den konventionelle ECU tager vores lodde-division sig af. De benytter sig af originale nye komponenter. Tæn her på halvledere, chips og sensorer. Når det er muligt, benyttes alternativer, der er mere pålidelige end OEM. Med en hybrid ECU er fokus rettet på fornyelse af hybridforbindelserne (bonding tråde). De keramiske printkort bliver fornyet via meget specielt udstyr (ultra bonding), der er i stand til at montere nye tråde automatisk.

Test/reparation af motorstyreenhed (ECU)

Vision6 testplatformen bruges til test af ECU’ er. Dette system kan fuldt ud simulere operationerne, der foregår i bilen. Denne platform får regelmæssige opdateringer, så de seneste teknologier kan testes med succes. Kommunikation med den nyeste CAN, LIN og J1850 netværksbusser er ikke noget problem.

Få ECU-modulet genopbygget gennem ACtronics‘ tekniske afdeling?

Vil du have en defekt ECU repareret? Du kan, via vores hjemmeside, nemt og hurtigt få genopbygget elektroniske bildele. ACtronics‘ tekniske afdeling i Holland er i stand til at gennemgå et omfattende sortiment af ECU ’er som: Bosch MEV 17.4, Bosch EDC16U1 og Valeo J34P. Ønsker du et produkt repareret som ikke er med på hjemmesiden? Kontakt venligst vores serviceafdeling for at få oplyst mulighederne.