ACTRONICS: stolt partner for international rally

Socialt engagement er afgørende hos ACTRONICS. Derfor er vi altid på udkig efter nye muligheder for at spille en meningsfuld rolle i samfundet. Vores partnerskaber inden for rallying bidrager perfekt til dette. Dynamik, teamwork, præcision, professionalisme, løbende forbedringer, robusthed og pålidelighed er blot nogle af de paralleller, der kan drages mellem ACTRONICS og rally.

nl Hellendoorn Rally


Hellendoorn Rally, måske det største og smukkeste rally i Holland, får en stor opgradering til sin 42. udgave den 20. og 21. september! Ligesom med F1 Grands Prix, vil rallyfans kunne stemme online på deres favorithold eller mest spektakulære præstation. Holdet med flest stemmer får titlen 'ACTRONICS Driver of the Day' med hjem! ACTRONICS har attraktive præmier til rådighed for både den endelige 'Dagens fører' og til dem, der afgiver deres stemmer.

Dato: 20.-21. september 2024
Internet side: Hellendoorn Rally

Hellendoorn Rally

❝Sponsorat af ACTRONICS sætter vores organisation i søgelyset og understøtter både vores historie og vores fremtid som en omsorgsfuld organisation❞

ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

de ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen


ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen er en af ​​de mest berømte rallybegivenheder i Tyskland. Specialetaperne, der består af både asfalt- og grusveje, er krævende for både kørere og maskiner og tiltrækker hold fra hele Tyskland. Rallyet er også en del af både de hollandske og danske mesterskaber i rally og er samtidig åbningsløbet for den fuldelektriske Opel e-Rally Cup.

Dato: 2.-4. maj 2024
Internet side: ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen

❝Interessen for stævner er dybt forankret i vores felt og blandt vores kunder❞

nl ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid


Den spanske hovedstad Madrid er den perfekte kulisse for ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid. Den ambitiøse og passionerede organisation sørger for et arrangement, der fungerer som en magnet for hold fra alle retninger. Store folkemængder af tilskuere samles rundt om grusvejene og er derfor et af højdepunkterne i det spanske grusmesterskab.

Dato: 4.-5. oktober 2024
Internet side: ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

ACTRONICS Rallye Tierra de Madrid

Atmosfære indtryk 2024