Ford Kuga 2008-2012

Tilmeld dig for at se priser

Almindelige problemer

  • Flere CAN-bus fejl
  • Analoge metre går ud
  • U1900 (CAN) communication bus data fault
  • Display har ingen funktion

Er din klage ikke opført? Kontakt venligst vores kundeservice

Sådan arbejder vi

Vi genbygger den del, som du har sendt. Priser er eksklusiv moms og forsendelse. Tilbud gælder kun for værksteder og forhandlere og ikke til private.

Dette instrumentpanel kan findes i Ford Kuga fra årene 2008 til 2012. Instrumentpanelerne af denne type kan have flere mulige fejl, såsom at bilen ikke kan starte eller et helt eller delvist defekt instrumentpanel. Disse er ikke de eneste problemer, der kan opstå med dette type instrumentpaneler og du kan læse mere om det herunder:

Almindelige fejl og fejlkoder

Andre mulige fejl, der kan opstå med dette instrumentpanel, er pile på speedometeret, der bliver på “0”, en skærm, der ikke længere virker, eller blinklys, der blinker på tilfældige tidspunkter. Det er ogsp muligt, at CAB-bus-fejl opstår på grund af vibrationer, der forårsager løse forbindelser på printpladen. I mangler tilfælde vil U1900-fejlkoden / Uxxx CAN-bus-koden blive vist. I en anden artikel om Ford Focus instrumentpaneler, har vi fremhævet historien bag U1900 / CAN-Bus-fejlkoden:

• Ford Focus instrumentpanel med U1900-fejlkode

Genopbygninger til instrumentpanelerne:

Genopbygningsprocessen, der foregår via ACtronics, består af en række trin for at løse fejl. Før en del bliver genopbygget, vil en indledende test blive udført for at se, hvilke fejl der findes. Hvis fejlen kan repareres, vil delen blive genopbygget af en af vores eksperter! Efter genopbygning udføres en såkaldt end-of-line test for at se, om delen virker som den skal igen!

Genopbygning af et Ford Kuga instrumentpanel eller andre dele?

Vil du gerne have et instrumentpanel eller andre dele genopbygget af os? Du kan indsende en genopbygningsformular hurtigt og nemt på vores hjemmeside. ACtronics tilbyder genopbygningsløsninger af forskellige instrumentpaneler til modeller som: Ford Focus II 2005-2010 eller Ford C-Max 2003-2010.

Vil du gerne have et produkt genopbygget, men som ikke er tilgængelig på hjemmesiden? Kontakt os venligst for at diskutere mulighederne.

Kundeanmeldelse