Mercedes Benz Temic VGS (722.8) CVT / FCVT

Tilmeld dig for at se priser

Mercedes Benz Temic VGS (722.8) CVT / FCVT - TCU Reparation
Ved at vælge at revidere denne del sparer du 0,64 kg i råvarer.

Almindelige problemer

  • Fejl i tomgangssensor
  • Fejlkoder P0657 / P0717 / P0720 / P0722 / P0739 / P0741 / P0793 / P0794 / P0896 / P1634 / P2722 / P2731

Er din klage ikke opført? Kontakt venligst vores kundeservice

Bestil fra lager; i morgen på dit værksted

Hurtigt og nemt: Bestil din del direkte fra lager. Vi kræver et depositum, som du får tilbage, så snart du sender din defekte del til os. Bestilt inden kl. 16.00 på hverdage = leveret i morgen.

Sådan arbejder vi

Vi genbygger den del, som du har sendt. Priser er eksklusiv moms og forsendelse. Tilbud gælder kun for værksteder og forhandlere og ikke til private.

Mercedes Benz Temic VGS (722.8) CVT / FCVT reparation

Lad os reparere en Temic VGS 722.8 CVT/FCVT? Temic VGS / CVT er hjernen i Autotronic CVT 722.8-transmissionen, der bruges i Mercedes Benz A-Klasse W169 og B-Klasse W245 fra omkring 2005. Denne kombination blev bevidst valgt, eftersom en CVT normalt optager relativt lidt plads og alligevel fungerer meget effektivt. Temic VGS er ideel til en mindre Mercedes-Benz. En chauffør kan bemærke, at der er problemer med gearkassen, ved at der vises fejlmeddelelser på instrumentbrættet, fordi bilen ikke kan skifte gear korrekt.

Almindelige fejl og fejlkoder

Teknikerne på arbejdspladsen kan observere fejl under en testkørsel og vil være i stand til at se og læse live-data, som så vil give teknikeren en idé om, hvor fejlen eller fejlene ligger. På grund af vibrationer og temperaturpåvirkninger, hvor TCU'en er placeret, er det almindeligt, at Temic VGS har sine fejl på printkortet (PCB). Disse almindelige fejl kan omfatte: Bilen går i nødtilstand; Gearkassen skifter ikke længere; Gearkassen skifter tilfældigt til "N" eller et ulogisk gear; TCU TEMIC VGS / CVT 722.8 kan findes på både Mercedes Benz A- og B-klasse fra 2004. Almindelige klager er fejl på hastighedssensorerne og på kontaktpositionssensoren. Disse fejl betyder, at TCU'en ikke er i stand til at skifte gear korrekt eller slet ikke.

Skal du have repareret en TCU Temic eller andre dele?

Vil du have din defekte Temic 722.8 eller andre TCU-enheder refabrikeret? Hvis du mener, at din TCU er defekt, bedes du udfylde resten af bestillingsformularen for refabrikation. Vær opmærksom på eventuelle ekstra ting, der kan være påkrævet. Her er nogle andre forslag, der kunne være relevante: DSG 6 DQ250 & DSG 7 DQ200 Ønsker du at få refabrikeret et produkt, som ikke findes på hjemmesiden? Så kontakt os for at se, om vi kan hjælpe dig med dit problem!

Kundeanmeldelse